Skip to main content

Εργασίες κοπής πρασίνου στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών από τη Δευτέρα

Θα εκτελεστούν από τον κόμβο της Βούλγαρη έως το Ρύσιο και από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και τη γέφυρα Ανθεμούντα έως τον κόμβο του Προφήτη Ηλία.

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν στο τμήμα από τον κόμβο της Βούλγαρη έως την περιοχή του Ρυσίου και από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και τη γέφυρα Ανθεμούντα έως τον ανισόπεδο κόμβο του Προφήτη Ηλία.

Συγκεκριμένα οι εργασίες θα εκτελεσθούν ως εξής:

-δεξιά της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από τον κόμβο Βούλγαρη έως την περιοχή Ρυσίου και από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» (γέφυρα Ανθεμούντα) έως τον ανισόπεδο κόμβο Προφήτη Ηλία και στις δύο κατευθύνσεις, τμηματικά, ανά οδό, από τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου του 2022.

-επί της κεντρικής νησίδας της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από τον κόμβο της Βούλγαρη έως την περιοχή του Ρυσίου, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας, τμηματικά, την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022, στην κατεύθυνση προς Νέα Μουδανιά και την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022, στην κατεύθυνση προς το κέντρο Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν με ώρα έναρξης τις 7.00 π.μ., ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.