Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021
x

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

Σε ποια σημεία της Περιφερειακής Οδού και της Μουδανιών θα γίνονται από σήμερα έως και την Παρασκευή εργασίες πρασίνου. Δείτε αναλυτικά

Εργασίες καθαρισμού και κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από σήμερα έως και την Παρασκευή από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες καθαρισμού και κοπής βλάστησης προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν στα εξής σημεία:

1) Στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης:

Στους κόμβους Παπαγεωργίου (Κ5), Επταπυργίου (Κ7), Αγ. Παύλου (Κ7Α) και K12, αρχικά στην κατεύθυνση προς ανατολικά (ώρες 7.00 έως 14.00) και στη συνέχεια στην κατεύθυνση προς δυτικά (ώρα έναρξης 10.00), ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών, από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 και σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

2) Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών:

Από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 στο παράπλευρο οδικό δίκτυο και στα δύο ρεύματα κατά τις ώρες από τις 7:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ..

Οι αποκλεισμοί θα γίνονται ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών αλλά όχι ταυτόχρονα σε όλο το μήκος των κλάδων.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ