Skip to main content

Εργασίες συντήρησης από σήμερα στην Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης - Νέας Μηχανιώνας

Εργασίες συντήρησης επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Δευτέρα από την ΠΚΜ.

Εργασίες συντήρησης επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού της νησίδας της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας, στο τμήμα από την είσοδο της Περαίας έως τη γέφυρα Ανθεμούντα και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 15/11/2021 έως και την Παρασκευή 19/11/2021 με ώρα έναρξης στις 7.30 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική  συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την  ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.