Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εργασίες συντήρησης από Δευτέρα σε περιφερειακό και οδό Λαγκαδά

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 και για τις δύο περιπτώσεις.

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην παράπλευρη οδό της οδού Λαγκαδά κάτω από την αερογέφυρα Σταυρούπολης και καθαρισμού κατά μήκος της Περιφερειακής Oδού Θεσσαλονίκης, στην κεντρική διαχωριστική νησίδα, στην κατεύθυνση προς δυτικά, ξεκινώντας από  τον κόμβο Κ11 (Πανοράματος) μέχρι τον κόμβο Κ9 (Τούμπας).

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 και για τις δύο περιπτώσεις, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ στην οδό Λαγκαδά και στην περιφερειακή στις 9.30 το πρωί.

Συγκριμένα οι εργασίες στην όδο Λαγκαδά, αφορούν το οδικό τμήμα του συνδετήριου κλάδου της οδού, μεταξύ της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης και της οδού Λαγκαδά, με κατεύθυνση προς Δερβένι και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί οι σχετικές συνεννόησεις με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.