Skip to main content

Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος από το Δερβένι μέχρι την Ασπροβάλτα

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 έως και τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες.

Eργασίες συντήρησης στο οδόστρωμα θα πραγματοποιηθούν στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης –Ορίων Ν. Καβάλας (Δερβένι – Βασιλούδι – Γερακαρού- Απολλωνία- Ασπροβάλτα – Όρια Ν. Καβάλας) από την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 έως και τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες:

α. Οριζόντιας σήμανσης του άξονα της οδού από τη διασταύρωση της Ρεντίνας έως τη διασταύρωση του Σταυρού

β. Οριζόντιας σήμανσης της οριογραμμής της οδού από τα Λαγκαδίκια έως τα Λαγυνά στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη

γ. Επαναδιαγράμμιση όλων των κόμβων (Λαγυνά, Καβαλάρι, Λαγκαδίκια, Νικομηδινό, Ν. Απολλωνία, Απολλωνία, Μάδυτος, Μόδυ, Ρεντίνα, Σταυρός, Βρασνά, Ασπροβάλτα (ζέμπρες – βέλη)

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 έως και τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 8.00 το πρωί.

Ήδη έχει  πραγματοποιηθεί η σχετική  συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και τα Τμήματα Τροχαίας Λητής και Ασπροβάλτας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για την ασφαλέστερη  διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.