Skip to main content

Εργαζόμενοι ΟΑΣΘ: Δεν έχουμε σύνδρομο απεργιομανίας

Το Συνδικάτο Εργαζομένων στον ΟΑΣΘ τονίζει πως οι εργαζομένοι στη συγκοινωνία είναι ευαισθητοποιημένοι στον κοινωνικό τους ρόλο της εξυπηρέτησης.

Ανακοίνωση για την αναστολή των κινητοποιήσεών του εξέδωσε το Συνδικάτο Εργαζομένων στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, μετά την οριστικοποίηση της συνάντησής των εκπροσώπων του με τον αρμόδιο υπουργό Χρήστο Σπίρτζη.

«Το Συνδικάτο Εργαζομένων στην Αστική Συγκοινωνία Θεσσαλονίκης», επισημαίνει η ανακοίνωση, «αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι οι εργαζόμενοι στην συγκοινωνία είναι ευαισθητοποιημένοι στον κοινωνικό τους ρόλο της εξυπηρέτησης και δεν διακατέχονται από σύνδρομο απεργιομανίας, μετά από αποδοχή του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών του αιτήματος μας για άμεση συνάντηση προς συζήτηση και εξεύρεση λύσεων για τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στην συγκοινωνία της πόλης μας, ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι αναστέλλουμε τις κινητοποιήσεις μας και ευελπιστούμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε».

«Σήμερα Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 η συγκοινωνία θα πραγματοποιηθεί κανονικά σε αντίθεση με την αρχικώς εξαγγελόμενη στάση εργασίας από τις 19.00 έως πέρας» καταλήγουν οι εργαζόμενοι.