Skip to main content

Εργαζόμενοι ΟΑΣΘ: Δεν είναι σκοπός μας οι απεργίες, αλλά η λύση στα προβλήματά μας

Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ σημειώνουν πως η στάση εργασίας της Πέμπτης αναστέλλεται εν αναμονή διορισμού της νέας διοίκησης στον Οργανισμό.

Ανακοίνωση για την αναστολή της στάσης εργασίας που είχαν προγραμματίσει για την Πέμπτη εξέδωσαν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ.

Διαβάστε - ΟΑΣΘ: Αναστέλλεται η στάση εργασίας την Πέμπτη - Κανονικά τα δρομολόγια

Όπως αναφέρουν η απόφαση λήφθηκε σε έκτακτο συμβούλιο, χθες Δευτέρα εν αναμονή διορισμού της νέας διοίκησης στον Οργανισμό.

Σημειώνουν μάλιστα πως «για πολλοστή φορά αποδεικνύουν εμπράκτως ότι αυτοσκοπός τους δεν είναι η πραγματοποίηση απεργιακών κινητοποιήσεων, αλλά η εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που τους ταλανίζουν μήνες τώρα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων:

«Σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 08/08/2022, οι εργαζόμενοι στον Ο.Α.Σ.Θ. αποφάσισαν να αναστείλουν την προγραμματισμένη για την Πέμπτη 11/08/2022 στάση εργασίας που είχαν εξαγγείλει, εν αναμονή διορισμού νέας Διοίκησης στον Οργανισμό.

Οι εργαζόμενοι στον Ο.Α.Σ.Θ. για πολλοστή φορά αποδεικνύουν εμπράκτως ότι αυτοσκοπός τους δεν είναι η πραγματοποίηση απεργιακών κινητοποιήσεων, αλλά η εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που τους ταλανίζουν μήνες τώρα».