Skip to main content

ΕΡΓΟΣΕ: Μπήκαν οι υπογραφές για τις νέες γέφυρες στον Γαλλικό

Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή των δύο νέων σιδηροδρομικών γεφυρών (άνοδος – κάθοδος), στη Χ.Θ. 9+184 της Γραμμής Θεσσαλονίκης – Φλώρινας.

Τη σύμβαση κατασκευής νέων Σιδηροδρομικών Γεφυρών του Γαλλικού Ποταμού, στην Χ.Θ. 9+184 της Σιδηροδρομικής Γραμμής, στο τμήμα από Σ.Σ. Πλατέως έως Τ.Χ.1 Θεσσαλονίκης" (Α.Δ. 673) με συμβατικό οικονομικό αντικείμενο ύψους 4,5 εκατ. ευρώ, υπέγραψε την περασμένη Παρασκευή η ΕΡΓΟΣΕ.

Ο Διαγωνισμός έλαβε χώρα στις 28/09/2018. Ανάδοχος είναι η εργοληπτική επιχείρηση με διακριτικό τίτλο ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ Α.Τ.Ε.
 
Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (Ε.Π. Υ.ΜΕ.ΠΕΡ.Α.Α) 2014 – 2020"  .
 
Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή των δύο νέων σιδηροδρομικών γεφυρών (άνοδος – κάθοδος), στη Χ.Θ. 9+184 της Γραμμής Θεσσαλονίκης – Φλώρινας, οι οποίες προβλέπεται να αντικαταστήσουν τις υφιστάμενες μεταλλικές γέφυρες.
 
Η συνολική προθεσμία περάτωσης όλων των κατασκευών του έργου είναι 24 ημερολογιακοί μήνες, με αφετηρία την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.
 
Η συνολική διάρκεια του χρόνου υποχρεωτικής συντήρησης (εγγύησης) των έργων ορίζεται ίση με 24 μήνες.