Skip to main content

Εθνική: Με Πασχαλάκη, Πέλκα και Φετφατζίδη οι πρώτες κλήσεις Φαν'τ Σιπ

Κλήση έλαβε μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας ο Γιάννης Φετφατζίδης του Άρη ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Κώστας Μήτρογλου.

Στην επιλογή των διεθνών ποδοσφαιριστών που θα συγκροτήσουν την αποστολή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για τους αγώνες εναντίον της Φινλανδίας (Πέμπτη 5/9, Τάμπερε) και του Λιχτενστάιν (Κυριακή 8/9, ΟΑΚΑ) στο πλαίσιο της 5ης και της 6ης αγωνιστικής, αντιστοίχως, των προκριματικών για το Euro 2020 προέβη ο Τζον Φαν’τ Σιπ, για πρώτη φορά μετά από την ανάληψη των καθηκόντων του.

Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός για τα δύο προσεχή παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι οι εξής:

Βλαχοδήμος, Μπάρκας, Πασχαλάκης, Τοροσίδης, Μπακάκης, Τσιμίκας, Σταφυλίδης, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Μανωλάς, Σιώπης, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Σάμαρης, Μασούρας, Πέλκας, Μάνταλος, Βρουσάι, Κολοβός, Φετφατζίδης, Κουλούρης και Παυλίδης.

Σημειώνεται πως για πρώτη φορά δέχθηκαν κλήση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα οι Μάριος Βρουσάι και Βαγγέλης Παυλίδης ενώ τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ εκπροσωπούν οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Δημήτρης Πέλκας. Αντίστοιχα κλήση έλαβε μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας και ο Γιάννης Φετφατζίδης του Άρη.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως εκτός αποστολής έμεινε ο Κώστας Μήτρογλου.

Η «γαλανόλευκη» θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και ώρα 18:00 (ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό).