Skip to main content

Εθνική Ομάδα: Νίκες με Ισπανία και Κόσοβο ζήτησε ο Φαν’ τ Σχιπ

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον Φαν΄τ Σχιπ, μίλησε στον Τύπο υπογραμμίζοντας ότι η ελληνική ομάδα πρέπει και θα επιδιώξει το «δύο στα δύο».

Η Εθνική ομάδα πραγματοποίησε την πρώτη προπόνησή της ενόψει των δύο τελευταίων αγώνων στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την Ισπανία και το Κόσοβο.

Τα νέα πρόσωπα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν οι Δημήτρης Γούτας και Γεράσιμος Μήτογλου, που κλήθηκαν για πρώτη φορά στην Εθνική μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις τους στη Σίβασπορ και την ΑΕΚ.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον Φαν΄τ Σχιπ, μίλησε στον Τύπο υπογραμμίζοντας ότι η ελληνική ομάδα πρέπει και θα επιδιώξει το «δύο στα δύο», ενώ διευκρίνισε ότι θα δοθούν ευκαιρίες σε παίκτες, λόγω των τιμωριών και των τραυματισμών.

«Ξέρουμε ότι πρέπει να πάρουμε τα δύο τελευταία παιχνίδια προκειμένου να παραμείνουμε στην κούρσα της πρόκρισης. Πρέπει να το πιστέψουμε. Δεν είναι εύκολο, ειδικά με την Ισπανία, που έχει αποδείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα. Έπαιξε πρόσφατα στον τελικό του Nations League με τη Γαλλία», είπε ο Ολλανδός εκλέκτορας.

Και συμπλήρωσε: «Ωστόσο, έχουμε δείξει ότι μπορούμε να παίξουμε καλά με δυνατούς αντιπάλους, θα τα δώσουμε όλα! Και μετά την Ισπανία, με το Κόσοβο, θέλουμε να τελειώσουμε καλά. Είναι σημαντικό να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Κάποιοι παίκτες θα πάρουν ευκαιρίες, αφού υπάρχουν τραυματίες και τιμωρημένοι».