Skip to main content

Εθνική Πορτογαλίας: Δεν ήθελε να φύγει από το γήπεδο ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Σύμφωνα με ΜΜΕ ο διάσημος Πορτογάλος έγινε έξαλλος μόλις έμαθε ότι δεν βρίσκεται στην αρχική 11άδα και σκέφθηκε ακόμη και να αποχωρήσει από το γήπεδο

Η πορτογαλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία θέλησε να επαναφέρει την ηρεμία στην εθνική ομάδα και διέψευσε κατηγορηματικά σήμερα πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκέφθηκε ν' αποχωρήσει από την αποστολή της ομάδας στο Μουντιάλ του Κατάρ. Η φημολογία ξεκίνησε μετά την απόφαση του Φερνάντο Σάντος, να τον αφήσει εκτός αρχικής 11άδας στην εμφατική νίκη με 6-1 επί της Ελβετίας για τους «16» του Μουντιάλ 2022.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Λισαβόνας ο διάσημος Πορτογάλος έγινε έξαλλος μόλις έμαθε ότι δεν βρίσκεται στην αρχική 11άδα και σκέφθηκε ακόμη και να αποχωρήσει από το γήπεδο, αλλά και από την αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας.

«Τα ΜΜΕ δημοσίευσαν ρεπορτάζ το οποίο αναφέρει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο απείλησε να φύγει από την εθνική ομάδα κατά τη διάρκεια συζητήσεις με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Φερνάντο Σάντος. Η ομοσπονδία της Πορτογαλίας ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε ο αρχηγός της εθνικής ομάδας, απείλησε να φύγει κατά τη διάρκεια των αγώνων του Κατάρ» αναφέρει σήμερα στην ανακοίνωση της και συμπληρώνει:

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δημιουργεί καθημερινά ένα μοναδικό ρεκόρ στην υπηρεσία της εθνικής ομάδας και της χώρας, το οποίο πρέπει να γίνει σεβαστό και το οποίο πιστοποιεί τον αδιαμφισβήτητο βαθμό αφοσίωσής του στην εθνική ομάδα. Παρεμπιπτόντως, ο βαθμός αφοσίωσής του παίκτη με τις περισσότερες συμμετοχές με την Πορτογαλία φάνηκε και πάλι -αν χρειαστεί- στη νίκη επί της Ελβετίας, στη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.
Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας, οι προπονητές και όλη η Ομοσπονδία είναι, όπως ήταν από την πρώτη μέρα, πλήρως αφοσιωμένη και ενθουσιώδης στην οικοδόμηση αυτού που θέλει η χώρα να είναι η καλύτερη συμμετοχή της Πορτογαλίας ποτέ σε Παγκόσμιο Κύπελλο».