Skip to main content

Εθνική: Βαρύ το κλίμα για Σκίμπε, στα υπόψιν ο Αναστασιάδης

Οι εξελίξεις στο θέμα του ομοσπονδιακού προπονητή θα είναι άμεσες και δεν αποκλείεται ο Γερμανός τεχνικός να αποτελέσει παρελθόν από την «γαλανόλευκη»

Πολύ βαρύ είναι το κλίμα για τον Μίκαελ Σκίμπε, μετά την ήττα της Εθνικής στη Φινλανδία, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Nations League.

Οι εξελίξεις στο θέμα του ομοσπονδιακού προπονητή θα είναι άμεσες και δεν αποκλείεται ο Γερμανός τεχνικός να αποτελέσει παρελθόν από τη «γαλανόλευκη».

Μετά από 3 χρόνια παρουσίας του Σκίμπε στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος οι άνθρωποι της ΕΠΟ έχουν διαπιστώσει ότι του δόθηκε σημαντική πίστωση χρόνου χωρίς να καταφέρει να αλλάξει την εικόνα της ομάδας, τουλάχιστον, στο βαθμό που θα ήθελαν και που θα περίμενε ο κόσμος.

Στα 4 ματς που έχει δώσει έως τώρα στη διοργάνωση η Εθνική ήταν κακή στα περισσότερα, με μικρές εκλάμψεις στο παιχνίδι της και ήδη μετρά δύο ήττες.

Τα προκριματικά του EURO 2020 που ακολουθούν (Μάρτιο 2019) δεν αργούν και οι υπεύθυνοι της Ομποσπονδίας δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν κάτι άλλο από τον Γερμανό προπονητή. Οι διαβουλεύσεις για τη διάδοχη κατάσταση έχουν ξεκινήσει ήδη, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να θεωρείται αυτή τη στιγμή ως ο επικρατέστερος για να αναλάβει τα ηνία της Εθνικής.

Σίγουρα θα εξεταστούν κι άλλες λύσεις, κυρίως ξένων τεχνικών χωρίς να πρέπει να αποκλειστεί τίποτα. Είναι πολύ πιθανό στα δύο τελευταία παιχνίδια του Nations League, εντός έδρας απέναντι σε Φινλανδία και Εσθονία στις 15 και 18 Νοεμβρίου, να μην βρίσκεται στον πάγκο ο Μίκαελ Σκίμπε, αλλά είτε ο διάδοχός του, είτε σε ρόλο υπηρεσιακού ο Κώστας Τσάνας.