Skip to main content

Αίθριος καιρός και υψηλά επίπεδα θερμοκρασίας αύριο στη Θεσσαλονίκη

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις εώς 3-4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς.

Αίθριος καιρός θα επικρατήσει αύριο Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το meteo.gr/Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις εώς 3-4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς.

Στην επικράτεια, αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Πιθανότητα για πρόσκαιρες τοπικές βροχές ή και καταιγίδες υπάρχει στην Κρήτη. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται παροδικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 25 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 29, στην Ήπειρο από 8 έως 25 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 8 έως 29, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 28-30 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 23-25 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 17 έως 28-30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από νότιες-νοτιοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 5-6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αίθριο καιρό με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά του νομού ΄έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς.