Κυριακή 14 Αυγούστου 2022
x

ΕΤΟΙΜΗ Η ΝΕΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ LIDL - «ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ»

Η Lidl είναι έτοιμη να στρώσει το πασχαλινό τραπέζι, ώστε κάθε σπίτι να μπορεί να πλημμυρίσει με τις μυρωδιές - Δείτε το νέο της βίντεο.

Η νέα πασχαλινή καμπάνια της Lidl Ελλάς γεμίζει όλα τα σπίτια θαλπωρή, ζεστασιά και χαμόγελα.

H εταιρεία γνωρίζει ότι η συναισθηματική σύνδεση με τους καταναλωτές είναι σημαντική για αυτό και επιθυμεί με κάθε της καμπάνια να έρχεται ακόμη πιο κοντά και να συνδέει το brand Lidl με κάτι ευχάριστο, με κάτι που γεμίζει και φέρνει θαλπωρή σε όλα τα σπίτια. Το συναίσθημα, όπως επισημαίνεται, είναι το βασικό χαρακτηριστικό στο οποία εστιάζει και η πασχαλινή καμπάνια της εταιρείας αυτές τις γιορτές.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρείας, το φετινό Πάσχα προβλέπεται να είναι όπως αυτά που αγαπήσαμε, αυτά που νοσταλγήσαμε και που περιμέναμε τα τελευταία χρόνια με λαχτάρα. Μεγάλα οικογενειακά τραπέζια, παραδοσιακά πιάτα, κόκκινα αυγά, τσουρέκια, χαμόγελα και ευχές αγάπης. Αυτά θέλει να τονίσει η Lidl Ελλάς μέσα από τη διαφημιστική της καμπάνια, υπενθυμίζοντας ότι το Πάσχα είναι συναίσθημα.

Η Lidl Ελλάς αναφέρει πως είναι έτοιμη να στρώσει το πασχαλινό τραπέζι, ώστε κάθε σπίτι να μπορεί να πλημμυρίσει με τις μυρωδιές, τις γεύσεις και τις υφές, που συνθέτουν το συναίσθημα αυτής της γιορτής.

Με την υποστήριξη της διαφημιστικής εταιρείας Gnomi Integrated Communications, της εταιρίας παραγωγής Cube productions και τον Χρήστο Κανάκη στη σκηνοθεσία, δημιουργήθηκαν εικόνες γεμάτες συναίσθημα για το φετινό Πάσχα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ