Skip to main content

Eurobank: Παραιτήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο η εκπρόσωπος του ΤΧΣ

Παρελθόν από το διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας η Αικατερίνη Μπερίτση-Τι αναφέρει η ανακοίνωση για την αντικατάστασή της.

Την παραίτησή της από το διοικητικό συμβούλιο της Eurobank υπέβαλε σήμερα ο εκπρόσωπος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας  Αικατερίνη Μπερίτση, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του τραπεζικού ομίλου.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, το Τ.Χ.Σ., με σημερινή επιστολή του προς την Τράπεζα, ζήτησε, σε αντικατάσταση της κ. Μπερίτση, να οριστεί προσωρινά ο κ. Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, παρατηρητής σήμερα του Τ.Χ.Σ. στο Δ.Σ. της Τράπεζας, ως ο νέος εκπρόσωπος του Τ.Χ.Σ. στο Δ.Σ. της Τράπεζας, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3864/2010 και τη Σύμβαση Πλαισίου Συνεργασίας που έχει υπογραφεί μεταξύ της Τράπεζας και του Τ.Χ.Σ.

«Η Διοίκηση της Eurobank ευχαριστεί θερμά την κα Αικατερίνη Μπερίτση για την προσφορά της στον Όμιλο Eurobank και ενημερώνει ότι το Δ.Σ. της Eurobank θα ενσωματώσει τον νέο εκπρόσωπο του Τ.Χ.Σ. στο Δ.Σ. ως μη εκτελεστικό μέλος αυτού το αμέσως προσεχές διάστημα», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.