Skip to main content

Europa League: Πρεμιέρα ομίλων απόψε για ΠΑΟΚ με Ομόνοια στην Τούμπα

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα παραταχθεί απέναντι στην ομάδα της Λευκωσίας χωρίς τον Ελ Καντουρί και τον Κρέσπο που είναι τραυματίες.

Τους πρώτους του τρεις βαθμούς θα επιδιώξει να πάρει απόψε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του  Europa League κόντρα στην περσινή πρωταθλήτρια Κύπρου Ομόνοια (19.55-COSMOTE SPORT 3 HD).

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, δίχως απρόοπτα προβλήματα με τον Πορτογάλο τεχνικό να μην έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Κρέσπο και Ελ Καντουρί.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, εκτός συγκλονιστικό απροόπτου, ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναμένεται να έχει στο τέρμα τον Ζίβκοβιτς, στην άμυνα τους Μιχαηλίδη, Βαρέλα και Μιχάι ως φουλ μπακ τους Μάτος και Γιαννούλη, ενώ από εκεί και πέρα θα αγωνιστούν στο κέντρο οι Νινούα και Σβαμπ, ο Ζίβκοβιτς και ο Τζόλης στα πλάγια και ο Τσόλακ στην κορυφή της επίθεσης.

Στην αποστολή βρίσκονται και οι Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Ουαγκέ, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχάι, Εσίτι, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Σφιντέρσκι και Κούτσιας.

Όσον αφορά τους Κύπριους, σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ θα παίξει με τους: Φαμπίνιο, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέτσιακς, Μπατεάκ, Τζόρντι Γκόμεζ, Παπουλή, Ασαντέ, Σενέ και Ντούρις.