Skip to main content

Εβδομήντα υποψήφιους συμπλήρωσε ο συνδυασμός Αηδονόπουλου

Ποια είναι τα έξι νέα ονόματα. «Εγώ θα φτάσω ως το τέλος», επιμένει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Χάρης Αηδονόπουλος.

Εβδομήντα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους θα έχει ανακοινώσει μέχρι το τέλος του μήνα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Χάρης Αηδονόπουλος. Ήδη έχει ανακοινώσει 57, άλλους έξι ανακοινώνει αυτές τις μέρες και τους υπόλοιπους την επόμενη εβδομάδα, κλείνοντας το μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου του.

Ο κ. Αηδονόπουλος, που αποδεικνύεται πανέτοιμος για τις εκλογές, με αυτό τον τρόπο κλείνει και τα στόματα όσων αβίαστα έχουν σπεύσει εδώ και καιρό να προεξοφλήσουν ότι τελικά θα αποσυρθεί από την κούρσα των δημοτικών εκλογών.

Αντιθέτως, όπως και ο ίδιος είχε δηλώσει στη Voria.gr, «ψάξτε άλλους που μπορεί να μείνουν στο δρόμο. Εγώ θα φτάσω ως το τέλος».

Ο κ. Αηδονόπουλος είναι σε διαρκή κινητικότητα, συμμετέχει σε εκδηλώσεις, που προτιμά να μην είναι «κομματικές», έχει τοποθετηθεί σε πολλά ζητήματα της πόλης και αναδεικνύει προβλήματα. Ο υποψήφιος δήμαρχος μάλιστα έχει βάλει στο στόχαστρό του τις «κομματικές» υποψηφιότητες, τις οποίες έχει σχολιάσει δηκτικά, ενώ κινείται σε προεκλογικούς ρυθμούς εδώ και καιρό κάνοντας μάλιστα και περιοδείες στις γειτονιές.

Τα έξι νέα ονόματα του συνδυασμού του κ. Αηδονόπουλου είναι η Όλγα Χατζέλη, η Κατερίνα Μουραφίδου, η Αναστασία Λοϊζάκη, ο Βασίλης Διαμαντής, ο Γιώργος Κονδελίδης και η Νίκη Κατσαούνη.