Skip to main content

ΕΒΕΘ: Διαδικτυακή εκδήλωση για τη διαδοχή στις οικογενειακές επιχειρήσεις

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Προετοιμάζοντας τη Διαδοχή στις Οικογενειακές Επιχειρήσεις» πραγματοποιεί το ΕΒΕΘ την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Προετοιμάζοντας τη Διαδοχή στις Οικογενειακές Επιχειρήσεις» πραγματοποιεί το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου 2021 στις 17:00.

Προσκεκλημένο στην εκδήλωση είναι ο ομιλητής Δρ. Χρήστος Ε. Γεωργίου, Γενικός Διευθυντής του ΙΝΣΒΕ, του ερευνητικού ινστιτούτου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος.

Η εκδήλωση σκοπό έχει να παρουσιάσει τις ενέργειες που απαιτούνται για την υλοποίηση μιας «σωστής διαδοχής» από τη μια γενιά στην άλλη. Με τον τρόπο αυτό, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΒΕΘ, θα γίνει κατανοητό ότι η διαδοχή δεν είναι μια «αυτόματη» διαδικασία, αλλά μια συλλογική προσπάθεια, μια σκυταλοδρομία, όλης της οικογένειας για την ομαλή μετάβαση στην επόμενη γενιά, που θα εξασφαλίσει τη συνέχεια της επιχείρησης και θα σηματοδοτήσει μια καινούργια αρχή.

Στην εκδήλωση παρέμβαση θα κάνουν οιΜάριος Διακάκης, Ιδρυτής της «ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ Α.Ε.», και Νίκος Παλατιανάς, Διευθύνων Σύμβουλος, «PALAPLAST A.E.» που δραστηριοποιούνται σε οικογενειακές επιχειρήσεις.

Η εκδήλωση, περιγραφή της οποίας θα βρείτε εδώ, είναι ανοικτή, κατόπιν εγγραφής. Για την εγγραφή σας, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής, μέσω του link στην πλατφόρμα ZOOM, και στη συνέχεια θα λάβετε το σύνδεσμο ηλεκτρονικής παρακολούθησης. Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα διεξαχθεί συζήτηση με τους συμμετέχοντες.