Skip to main content

ΕΒΕΘ: Εκδήλωση για τις αλλαγές στην εταιρική νομοθεσία στις 10 Μαΐου

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι τελευταίες αλλαγές στην εταιρική νομοθεσία μετά τις τροποποιήσεις στους νόμους περί ΕΠΕ, ΑΕ.

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα τις αλλαγές στην εταιρική νομοθεσία μετά τις τροποποιήσεις στους νόμους περί ΕΠΕ, ΑΕ και τη δημοσίευση του νέου νόμου για τους εταιρικούς μετασχηματισμούς, πραγματοποιείται την Παρασκευή 10 Μαΐου και ώρα 14:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ (2ος όροφος, Τσιμισκή 29, Θεσσαλονίκη).

Kατά τη διάρκεια της ημερίδας, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Εταιριών και ΓΕΜΗ της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου του ΥΠΟΙΑΝ, κ. Γεράσιμος Γεωργόπουλος και το στέλεχος του ίδιου Τμήματος, κα. Ελένη Αθανασάκη θα αναφερθούν στις τελευταίες αλλαγές στην εταιρική νομοθεσία και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις του κοινού.

Επιπλέον, θα παρουσιασθεί παράδειγμα σύστασης επιχείρησης μέσω της e-ΥΜΣ.

Στην εκδήλωση, η συμμετοχή στην οποία είναι δωρεάν, θα απευθύνει χαιρετισμό και θα συντονίσει ο Α΄ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΘ, κ. Εμμανουήλ Βλαχογιάννης.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν την online φόρμα συμμετοχής μέχρι και την Πέμπτη 9 Μαϊου 2019.

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΕΒΕΘ, Τμήμα Μητρώου / ΓΕΜΗ, τηλ. 2310-370151, 370140.