Skip to main content

ΕΒΕΘ: Πρόγραμμα επιμόρφωσης επιχειρηματιών της Θεσσαλονίκης

Το πρώτο σεμινάριο του Προγράμματος φέρει τον τίτλο: «Χωρίς επενδύσεις σε πωλήσεις & marketing πώς θα επιβιώσετε και θα αναπτυχθείτε κερδοφόρα;»

Από τις 11 έως τις 25 Νοεμβρίου θα υλοποιηθεί ο Ά Κλάδος του Προγράμματος Επιμόρφωσης Επιχειρηματιών και Στελεχών Επιχειρήσεων του Ν. Θεσσαλονίκης, το οποίο διοργανώνει πετυχημένα για 20η χρονιά το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Το πρώτο σεμινάριο του Προγράμματος φέρει τον τίτλο: «Χωρίς επενδύσεις σε πωλήσεις & marketing πώς θα επιβιώσετε και θα αναπτυχθείτε κερδοφόρα;» και θα διαρκέσει 20 ακαδημαϊκές ώρες.

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, θα αναφερθούν, μεταξύ άλλων, οι επιχειρηματικές εξελίξεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη και οι τάσεις  στο διεθνές οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον, ο ρόλος και η συμβολή του Marketing στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων, οι βασικές κατηγορίες των πελατών και πώς τις διαχειριζόμαστε, βασικές αρχές επικοινωνίας και προώθησης πωλήσεων μέσω Internet πρακτικά βήματα για την είσπραξη των οφειλών σας κλπ.

Οι παραδόσεις θα γίνουν από τον Δρ. Κ. Γεωργάκα, Σύμβουλο επιχειρήσεων, μέλος Δ.Ε.Π. του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη και ώρες 18:00-21:00, στον 1ο όροφο του κτιρίου του ΕΒΕΘ, στην οδό Τσιμισκή 29. Η επιτυχής παρακολούθηση οδηγεί σε απόκτηση αντίστοιχου Πιστοποιητικού Κατάρτισης (μέγιστος αριθμός ωρών απουσίας:4).

Το δικαίωμα συμμετοχής είναι 120 Eυρώ για τα ενεργά μέλη του ΕΒΕΘ, που έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή τους και 150 Eυρώ για τα μη ενεργά μέλη και λοιπούς ενδιαφερόμενους.

Σημειώνεται ότι το σεμινάριο μπορεί να ενταχθεί, με μέριμνα της επιχείρησης, στο πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24 του ΟΑΕΔ.

Για να δείτε το πρόγραμμα του σεμιναρίου και να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, πατήστε εδώ.

Οι επόμενοι Κλάδοι του 22ου Προγράμματος Επιμόρφωσης του ΕΒΕΘ είναι:
· Κλάδος Β. – Βασικές αρχές management σε περιβάλλον αλλαγών (2-16  
  Δεκεμβρίου 2019)
· Κλάδος Γ. - Τεχνική διαπραγματεύσεων (13-22 Ιανουαρίου 2020)
· Κλάδος Δ. -  Πρώτοι στις πωλήσεις (27 Ιανουαρίου-5 Φεβρουαρίου 2020)
· Κλάδος Ε. – Αποτελεσματική διοίκηση ανθρώπινων πόρων (12-26 Φεβρουαρίου 2020)
· Κλάδος ΣΤ - Ο μετασχηματισμός της οικογενειακής επιχείρησης με ή χωρίς διαδοχή από την επόμενη γενιά (16-30 Μαρτίου 2020).

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ, ή επικοινωνήστε με το ΕΒΕΘ (2310 370.132)