Skip to main content

ΕΒΕΘ: Webinar για τη μείωση του ενεργειακού κόστους στις επενδύσεις

Το webinar του ΕΒΕΘ θα επικεντρωθεί στις επενδύσεις με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και τη μείωση ενεργειακού κόστους.

Οι επενδύσεις με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας αποτελούν το θέμα διαδικτυακής ενημερωτικής εκδήλωσης που διοργανώνουν το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και η εταιρεία Σαμαράς & Συνεργάτες ΑΕ – Σύμβουλοι Ανάπτυξης, τη Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 και ώρα 15.30.

Στο webinar θα παρουσιαστούν τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, με την αξιοποίηση των οποίων θα διευκολυνθούν οι επιχειρήσεις για την ανάπτυξη επενδύσεων, με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση του ενεργειακού τους κόστους, καθώς μέσα σε ένα εξαιρετικά ασταθές διεθνές περιβάλλον, η αύξηση του ενεργειακού κόστους εξελίσσεται ως ένα από τα σημαντικά προβλήματα τόσο στην καθημερινότητα των ανθρώπων, όσο και στο επιχειρείν.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν αφορούν στην αξιοποίηση του νέου Αναπτυξιακού Νόμου 4887/22, των Δράσεων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, καθώς και των Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2021-2027.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΕΒΕΘ στο τηλ. 2310-370132.