Skip to main content

Εύοσμος: Επιτέθηκαν σε προϊστάμενη super market που τους απέτρεψε να ληστέψουν

Δύο γυναίκες αφαίρεσαν προϊόντα από super market, η προϊστάμενη τους εγκλώβισε και ένας τρίτος συνεργός εισήλθε στο κατάστημα και της επιτέθηκαν.

Στη σύλληψη τριών ημεδαπών ηλικίας 49, 21 και 44 ετών (2 γυναίκες – 1 άντρας αντίστοιχα), οι οποίοι ενέχονται σε περίπτωση ληστείας σε κατάστημα super market, στην περιοχή του Ευόσμου, προχώρησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κορδελιού – Ευόσμου και του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού - Ευόσμου.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, 9 Φεβρουαρίου, οι δύο γυναίκες εισήλθαν στο κατάστημα και αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα, πλην όμως έγιναν αντιληπτές από την προϊστάμενη του εν λόγω καταστήματος, η οποία τις συγκράτησε στον προθάλαμο. Στη συνέχεια εισήλθε στο εσωτερικό του super market ο τρίτος συνεργός και προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη και να διατηρήσουν τα κλοπιμαία επιτέθηκαν στην προϊστάμενη τραυματίζοντάς την ελαφρά.

Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν άμεσα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορδελιού – Ευόσμου, ενώ ο 44χρονος, ο οποίος τράπηκε σε φυγή, εντοπίστηκε και συνελήφθη την επόμενη ημέρα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου στο κέντρο της πόλης.