Skip to main content

Εύοσμος-Κορδελιό: Κανένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε 190 rapid tests (φωτο)

Δεν βρέθηκε κανένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε 190 rapid tests που πραγματοποιήθηκαν σε μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού.

Σε 190 rapid tests που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή σε μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού δεν βρέθηκε κανένα θετικό κρούσμα κορωνοΐου.

Την ενέργεια διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, τον Ερυθρό Σταυρό και τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Παράλληλα, τη δράση στήριξαν ο πρόεδρος του ΕΕΘ κ. Ζορπίδης, ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης κ. Γκιουλέκας, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Γιουτίκας, ο φήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Μανδαλιανός, η αντιπρόεδρος Α του ΕΕΘ κ. Γεωργιάδου-Γρανούζη, ο Οικονομικός Επόπτης του ΕΕΘ κ. Ιακώβου, η πρόεδρος του Τμήματος Επαγγελματιών του ΕΕΘ κ. Μπλιούμη, ο πρώην δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Σούλας, ο επικεφαλής της παράταξης "Ξεκινάμε από την Αρχή" κ. Καμαρινός, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αλεξανδρίδης και ο κ. Φωτιάδης, μέλος ΔΣ του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

«Τους ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη, ευχαριστούμε τους επαγγελματίες για τη συμμετοχή και με χαρά ανακοινώνουμε πως ο Εύοσμος, τουλάχιστον όσον αφορά στα 190 test που έγιναν, είναι covid-free», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.