Skip to main content

Ευρυτανία: Το εύρημα στη λίμνη δεν σχετίζεται με την εξαφάνιση της 48χρονης

Δεν ανήκει σε ανθρώπινο σώμα το εύρημα που εντόπισε το τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ «Sonar Έμιλυ» αργά το απόγευμα του Σαββάτου.

Κορυφώνεται η αγωνία για την υπόθεση της 48χρονης που αγνοείται από την Πέμπτη, με τις έρευνες να επικεντρώνονται στη Λίμνη Κρεμαστών στην Ευρυτανία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών, δύτες βούτηξαν στη Λίμνη των Κρεμαστών προκειμένου να εξακριβώσουν τι είναι το εύρημα που εντόπισε το τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ «Sonar Έμιλυ» αργά το απόγευμα του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, πραγματοποίησαν δύο βουτιές δίχως αποτέλεσμα καθώς υπάρχει πολύ μεγάλος βαθμός δυσκολίας λόγω της ορατότητα που είναι πολύ περιορισμένη όπως αυτό που διαπιστώθηκε ήταν πως το εύρημα που είχε εντοπίσει το τηλεκατευθυνόμενο ρομπότ «Sonar Έμιλυ» δεν ανήκει σε ανθρώπινο σώμα.

Στο σημείο υπάρχουν πολλά υλικά, όπως κλαδιά δέντρων και λάσπη που δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την επιχείρηση. Αύριο το πρωί θα επιχειρήσουν ξανά κατάδυση στα σημεία που θα τους υποδειχθούν.

Όπως μεταδίδει το newsbeast, η αγνοούμενη, είχε καταγγείλει τον άνδρα της για ενδοοικογενειακή βία. Το αυτοκίνητο της γυναίκας βρέθηκε στη Γέφυρα Τατάρνας την περασμένη Πέμπτη. Μέσα σ’ αυτό εντοπίστηκε το κινητό της τηλέφωνο, ενώ υπάρχουν κάποιες μαρτυρίες ότι μέσα υπήρχε και κάποιο σημείωμα.