Skip to main content

Ευρυτανία: Βγήκαν για κυνήγι και πυροβόλησε κατά λάθος τον αδελφό του

Τα δύο αδέλφια είχαν πάει για κυνήγι, όταν κάποια στιγμή εξωστρακίστηκε η σφαίρα από το όπλο του ενός, τραυματίζοντας σοβαρά τον αδελφό του.

Σοβαρό ατύχημα με τον τραυματισμό 52χρονου κυνηγού, σημειώθηκε γύρω στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου (26/12) στην περιοχή της Φουρνάς Ευρυτανίας, στην πρώτη ουσιαστικά ημέρα που επετράπη και πάλι το κυνήγι στη χώρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, μια παρέα κυνηγών από τους Δομιανούς, μεταξύ των οποίων και δύο αδέλφια 53 και 52 ετών, είχε πάει για κυνήγι αγριόχοιρου στη Φουρνά. Σε κάποια στιγμή ο 53χρονος φέρεται να πυροβόλησε κυνηγώντας το θήραμά του και η σφαίρα εξωστρακίστηκε βρίσκοντας στο κεφάλι λίγο πάνω από το μάτι, τον 52χρονο.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο ΓΝ Καρπενησίου, όπου και διασωληνώθηκε καθώς η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά σοβαρή. Αξιολογήθηκε μάλιστα η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας για τη νοσηλεία του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε ο τραυματισμός του 52χρονου διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρπενησίου.

Πηγή: lamiareport