Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022
x

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 12ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - AMBER ALERT ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Το κορίτσι σύμφωνα με το amber alert που εκδόθηκε εξαφανίστηκε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης.

Συναγερμός έχει σημάνει λόγω εξαφάνισης 12χρονης στην περιοχή του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης.

Αναλυτικά:

Στις 05/08/2022, και ώρα 15.00, εξαφανίστηκε από την περιοχή των Αμπελοκήπων Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη, η Μίτκοβα Νικολίνα, 12 ετών, βουλγαρικής καταγωγής. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης Μίτκοβα Νικολίνας, στις 05/08/2022, βραδινές ώρες και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Η Μίτκοβα Νικολίνα έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, με ύψος 1.65 και 70 κιλά.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ροζ μπλούζα κοντομάνικη, μαύρο τζιν παντελόνι και κρατούσε μαύρη τσάντα. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέρει σημάδι παλαιού τραύματος στο μέτωπο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ