Skip to main content

Εξασφάλισε την παραμονή του ο Βόλος - Εύκολη νίκη των Θεσσαλών επί της Λαμίας (vid)

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου έφτασε τους 34 βαθμούς και παρέμεινε και μαθηματικά στην κορυφαία κατηγορία. Σε δύσκολη φάση η Λαμία

Ο Βόλος επιβλήθηκε με 3-0 της Λαμίας για την τρίτη αγωνιστική των πλέι άουτ και εξασφάλισε την παραμονή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου έφτασε τους 34 βαθμούς και παρέμεινε και μαθηματικά στην κορυφαία κατηγορία. Για τη Λαμία τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αφού έμεινε στους 21 βαθμούς.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο με λίγες ευκαιρίες, ο Βόλος απείλησε για πρώτη φορά στο 8ο λεπτό με σουτ του Φερνάντες. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 12ο λεπτό με τον ίδιο παίκτη μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά.

Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη δύο τελικές μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου χωρίς όμως να απειλήσουν ουσιαστικά τον Σαράνοφ. Η Λαμία από την άλλη δυσκολευόταν να κρατήσει μπάλα και να φανεί απειλητική.

Η Λαμία έφτασε στην πρώτη της τελική στο 50ο λεπτό με τον Μανούσο και απείλησε εκ νέου με τον Σιμόν που σούταρε μέσα από την μικρή περιοχή αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Παρά τις ευκαιρίες των φιλοξενούμενων, η ομάδα του Βόλου ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 72ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι έπαιξε ωραία, η μπάλα κατέληξε στα δεξια στον Αλχο. Ο τελευταίος έκανε τη σέντρα και ο Μπαρτόλο με υπέροχο σουτ στην κίνηση έβαλε μπροστά την ομάδα του.

Λίγες στιγμές αργότερα ο Βόλος είχε την ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματά του αλλά η προσπάθεια του Φαν Βέερτ σταμάτησε στο δοκάρι. Η Λαμία στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς έπαιξε φουλ επίθεση με στόχο την ισοφάριση.

Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα είχε ευκαιρία στο 87ο μετά από μπαλιά του Σιμόν αλλά τόσο ο Μανούσος όσο και ο Βέλλιος δεν κατάφεραν να μπουν στη φάση. Ο Βόλος σημείωσε δύο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Ροσέρο και τον Φεράρι.

Βόλος (Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Άλχο, Σιέλης, Λογαράς (Τριανταφύλλου 68′), Φεράρι, Μπαριέντος (Ριένστρα 77′), Μεταξάς, Μπαρτόλο (Πουρίτα 77′), Κορέα, Φερνάντες (Ροσέρο 59′), Φαν Βέερτ.

Λαμία (Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Λούκας, Τζανετόπουλος (Βέλλιος 77′), Αντέντζο (Βύντρα 68′), Μαρτίνεθ (Σαραμαντάς 80′), Μπεχαράνο, Τζανδάρης (Μανουσάκης 80′), Νούνιες, Καραμάνος (Ρόμανιτς 77′), Μανούσος.