Skip to main content

Περιέγραψαν τον ΠΑΟΚ σαν «Βουλγαρία» στο Ρουκ Ζουκ - Εξώδικο της ΠΑΕ στον ΑΝΤ1 (vid)

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ απέστειλε εξώδικο στον ΑΝΤ1 ώστε να απολογηθεί για αναφορά που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ρουκ Ζουκ»

Έντονος εκνευρισμός επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ για την περιγραφή της ομάδας σαν «Βουλγαρία» κατά τη διάρκεια του τηλεπαινχιδιού Ρουκ Ζουκ.

Μάλιστα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε εξώδικο στον ΑΝΤ1 δίνοντας περιθώριο 48 ωρών στον τηλεοπτικό σταθμό ώστε να απολογηθεί για αναφορά που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια εκπομπής του, την οποία και χαρακτηρίζει «κατάπτυστη».

Συγκεκριμένα, κατά την προβολή σε μαγνητοσκόπηση της εκπομπής-τηλεπαιχνιδιού «Ρουκ Ζουκ» (ώρα 15.00-16.00), με παρουσιάστρια την κ. Ζέτα Μακρυπούλια, και η οποία έχει ως αντικείμενο την εύρεση λέξης μετά από περιγραφή στην οποία προβαίνει ο κάθε διαγωνιζόμενος, και ενώ η προς ανεύρεση λέξη ήταν η «Βουλγαρία», ένας διαγωνιζόμενος έδωσε ως λέξη περιγραφής στον συμπαίχτη του τη λέξη «ΠΑΟΚ» και ακολούθως ο συμπαίχτης του είπε αρχικά τη λέξη «Θεσσαλονίκη» και αμέσως μετά τη λέξη «Βουλγαρία».

Από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ σχολιάζοντας το παραπάνω περιστατικό ανέφεραν ότι η εκπομπή ήταν μαγνητοσκοπημένη, άρα υπήρχε η δυνατότητα παρέμβασης από τον σταθμό για τα όσα ακούστηκαν. «Δεν είναι ότι ειπώθηκε live, αλλά πέρασε και μετά το μοντάζ, προφανώς με την έγκριση του τηλεοπτικού σταθμού», έλεγαν χαρακτηριστικά στον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας πως μέσω του εξωδίκου επιφυλάσσονται να ασκήσουν κάθε νόμιμο δικαίωμά τους απέναντι στον ΑΝΤ1.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο: