Skip to main content

Φάμελλος: Έχουν ανοίξει τον ασκό του Αιόλου με άσκοπες κινήσεις

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι τροφοδοτείται η ένταση και η κάθε πλευρά θα θέλει να τραβήξει το σκοινί προς το μέρος του.

Θέση για την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που ζητά τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης καθώς και για την αντίδραση της Κυβέρνησης πήρε ο Σωκράτης Φάμμελος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis» εξέφρασε την ανησυχία του καθώς η παρέμβαση της Κυβέρνησης οδηγεί σε ρήξη και δεν θα έχει αποτελέσματα ενώ παράλληλα τόνισε ότι τροφοδοτείται η ένταση και η κάθε πλευρά θα θέλει να τραβήξει το σκοινί προς το μέρος της.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Φάμελλος:

«Ανησυχώ όσο εξελίσσεται η ημέρα. Δημιουργείται η άποψη ότι όλα τακτοποιούνται και όλα αλλάζουν. Θίγεται το ποδόσφαιρο και η Πολιτεία. Πρέπει να παίζεται στους αγωνιστικούς χώρους το ποδόσφαιρο και όχι στα δικαστήρια. Μας κατηγόρησαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να παιχτεί το πρωτάθλημα μέσα στα γήπεδα. Εμείς είχαμε καταφέρει να λύσουμε και τα προβλήματα με τα τηλεοπτικά. Είχαμε εξασφαλίσει την πρόσβαση των ομάδων στα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Τώρα έχουμε περάσει σε άλλο επεισόδιο που διχάσει την κοινωνία. Οι σύλλογοι δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για οικονομικούς ή πολιτικούς λόγους. Οι φίλαθλοι πρέπει να είναι μονιασμένοι. Υπάρχει παρέμβαση που οδηγεί σε ρήξη και όσο προχωρά η ημέρα βλέπω να γίνονται και άλλα πράγματα.

Ακόμη και το χάπι που προσπαθεί να περάσει το Μαξίμου θα μας βγάλει μια άλλη απόφαση; Το πρωτάθλημα θα περιμένει; Οι φίλαθλοι τι θα κάνουν; Εκφράζω την ανησυχία μου. Έχει τροφοδοτηθεί η ένταση και πλέον ο καθένας θα θέλει να τραβήξει το σκοινί προς το μέρος του. Έχουν ανοίξει τον ασκό του Αιόλου με άσκοπες κινήσεις. Δεν αντιστοιχούν αυτά σε μια σοβαρή Κυβέρνηση. Ηρεμία και να λύσουν τα προβλήματα αυτοί που τα δημιούργησαν».