Skip to main content

Σκηνές Φαρ Ουέστ στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο από τους πυροβολισμούς στον Εύοσμο

Ένα αυτοκίνητο σταματάει δίπλα από ένα άλλο λευκό ΙΧ και πυροβολεί κατά του οδηγού - Οι τέσσερις επιβαίνοντες στο λευκό ΙΧ τρέχουν πανικόβλητοι.

Βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στον Εύοσμο το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας φέρνει στη δημοσιότητα το newsit.gr.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ένα λευκό ΙΧ αυτοκίνητο σταματάει στη μέση του δρόμου. Δίπλα του περνάει ένα άλλο σκουρόχρωμο αυτοκίνητο, σταματάει και αυτό για λίγο και ένας από τους επιβάτες πυροβολεί τον οδηγό του λευκού αυτοκινήτου.

Οι 4 επιβάτες του λευκού αυτοκινήτου βγαίνουν πανικόβλητοι και τρέχουν στο πεζοδρόμιο. Ο 26χρονος οδηγός του λευκού αυτοκινήτου, είναι αυτός που φοράει μαύρη μπλούζα και μαύρη βερμούδα, ο οποίος αφού έχει κατέβει από το αυτοκίνητο, κοντοστέκεται για λίγο και στη συνέχεια αρχίζει να περπατάει κουτσαίνοντας.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 20.00 τη Δευτέρα 10 Μαΐου στην οδό Καραολή & Δημητρίου.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο 26χρονος άνδρας που δέχθηκε τον πυροβολισμό αποχώρησε μόνος του από το σημείο. Μετά από έρευνες των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι ο τραυματίας κατέφυγε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου προκειμένου να λάβει ιατρική φροντίδα.

Οι αρχές εκτιμούν πως πρόκειται για συμπλοκή συμμοριών που έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν.

Δείτε το βίντεο: