Τρίτη 3 Αυγούστου 2021
x

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ: Ο ΡΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Συστήθηκε το 2010 ως Rous μέσα από τη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία «Εξαιρέσεις» και φέτος ταξιδεύει με την κιθάρα του με σύνθημα «όλα είναι μια αρχή».

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης συνεχίζει μελωδικά μέσα στο καλοκαίρι της πόλης με ένα Φεστιβάλ που γιορτάζει τον πολιτισμό.

Ο Γιώργος Ρους ετοιμάζει σακίδιο για ένα καλοκαίρι που δεν θα μοιάσει ξανά με κανένα άλλο. Όπως εκείνο πριν από 12 χρόνια, που ξεκινώντας με μια κιθάρα στην πλάτη μοιραζόταν τα τραγούδια του με το κοινό σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, την Πέμπτη 24 Ιουνίου κάνει μια στάση στο Δημοτικό Θέατρο Κήπου στο πλαίσιο του 2ου  Φεστιβάλ Καλοκαιριού.

Συστήθηκε το 2010 ως Rous μέσα από τη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία «Εξαιρέσεις». Αμέσως μετά ακολούθησε ο πρώτος του ομώνυμος δίσκος.

Το «Κόκκινο φως», οι «Μαριονέτες», το «Άδικο στο σώμα», η «Ιδιαίτερη σχέση» μάς οδήγησαν πιο βαθιά στον κόσμο του, αποκαλύπτοντας έναν καλλιτέχνη με ξεχωριστό μουσικό στίγμα, δίνοντας αργότερα τη σκυτάλη σε τραγούδια όπως το «Λουλούδι του δρόμου», «Εσύ», «Γκύζη» κ.ά. με την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ του «RousII» (2017).

Έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, τόσο στη σκηνή όσο και ως τραγουδοποιός, όπως η Χάρις Αλεξίου - «Ένα Φιλί», «Καθρέφτης», η Ανδριάνα Μπάμπαλη - «Ούτε γι' αστείο», ο Γιάννης Κότσιρας - «Και θέλω εσένα», ο Χρήστος Θηβαίος κ.ά, γράφοντας παράλληλα μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Ο Γιώργος Ρους ταξιδεύει φέτος με συνοδό την κιθάρα του μέσα στο «παράξενο καλοκαίρι», με το σύνθημα "όλα είναι μια αρχή!", έχοντας μαζί του μουσικές εκπλήξεις.

Πέμπτη 24 Ιουνίου
Δημοτικό Θέατρο Κήπου
Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ
Προπώληση:
-Κέντρο Μουσικής, Κουντουριώτου 17 (στο λιμάνι), ώρες: 10 – 13.00 (καθημερινές) 4ος όροφος > κα. Μαρία Ορφανίδου & 5ος όροφος > κ. Παρασκευάς Γκούνας
-Ανοιχτό θέατρο Κήπου, ώρες 19.00-20.30
Πληροφορίες: Τηλ. 2313 318213, 2313 318223 & 6949950530

Περιορισμένος αριθμός θεατών. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ