Skip to main content

«Φεστιβάλ Καλοκαιριού»: Συνεχίζεται με τρεις ανοιχτές συναυλίες για το κοινό

Η είσοδος και στις τρεις αυτές συναυλίες θα γίνει με προσκλήσεις που διατίθενται από το κέντρο μουσικής του δήμου Θεσσαλονίκης.

Το 2ο Φεστιβάλ Καλοκαιριού Θεσσαλονίκης συνεχίζει δυναμικά το πρόγραμμά του με ζωντανές παραστάσεις και συναυλίες στο θέατρο Κήπου.

Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα με τον χώρο του πολιτισμού να έχει πληγεί από την υγειονομική κρίση, η διεύθυνση Πολιτισμού & Τουρισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Καλοκαιριού, διοργανώνει τρεις ανοιχτές συναυλίες για το κοινό, επισημαίνει ο δήμος.

-Τετάρτη 21 Ιουλίου, 9.00 μ.μ., ροκάρουμε με τους Seahorse,
-Πέμπτη 22 Ιουλίου, 9.00 μ.μ., ταξιδεύουμε με τους ήχους του Ευγένιου Δερμιτάσογλου και των BluesWire, που έχουν γράψει τη δική τους μακρά ιστορία στη μουσική σκηνή της Θεσσαλονίκης
-Τρίτη 27 Ιουλίου, 9.00 μ.μ., ο Μανώλης Φάμελλος και η Μαρία Κηλαηδόνη θα τραγουδήσουν για τα καλύτερά μας χρόνια -τα δικά μας αλλά και του Λουκιανού- θυμίζοντάς μας γιατί ποτέ δεν θα ξεπεράσουμε τον ιδιόρρυθμο καουμπόι της ελληνικής μουσικής σκηνής.

«Μας έλειψε η επαφή, μας έλειψαν τα συναισθήματα που δημιουργούν οι ζωντανές παραστάσεις. Σε κάθε θεατρική παράσταση, σε κάθε νότα ενός μουσικού κομματιού, σε κάθε πινελιά ενός εικαστικού έργου, ο καλλιτέχνης καταθέτει την ψυχή του και την εκθέτει μπροστά στα μάτια μας. Από εμάς περιμένει μόνο το χειροκρότημα. Θέλουμε όλοι να ζήσουν την εμπειρία των ζωντανών παραστάσεων.  Ο πολιτισμός από την πλευρά του δεν αποκλείει κανέναν», ανέφερε σχετικά η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Τουρισμού Μαρία Καραγιάννη.

Η είσοδος και στις τρεις αυτές συναυλίες θα γίνει με προσκλήσεις που διατίθενται από το Κέντρο Μουσικής του δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ μέρος αυτών έχει ήδη διατεθεί στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και στον Σύλλογο Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης.

Παραλαβή προσκλήσεων

Κέντρο Μουσικής, Κουντουριώτου 17 (στο λιμάνι), ώρες: 10 – 13.00 (καθημερινές) 4ος όροφος > κα. Μαρία Ορφανίδου & 5ος όροφος > κ. Παρασκευάς Γκούνας, Δημοτικό Θέατρο Κήπου- τις ημέρες των συναυλιών από 19.00-20.30 Πληροφορίες: Τηλ. 2313 318213, 2313 318223 & 6949950530

Περιορισμένος αριθμός θεατών. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με αυστηρή εφαρμογή όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.