Skip to main content

Φεστιβάλ Κασσάνδρας: Έτοιμο να δώσει χρώμα και στο φετινό καλοκαίρι

Σε δήλωσή της η δήμαρχος Κασσάνδρας, ανέφερε ότι θα τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας στην παρακολούθηση των μουσικών και θεατρικών παραστάσεων.

Έτοιμο να υποδεχθεί το φετινό καλοκαίρι, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, είναι το Φεστιβάλ Κασσάνδρας, όπως αναφέρει σε δήλωσή της η δήμαρχος, Αναστασία Χαλκιά.

«Ο αγαπημένος σας Πολιτιστικός Θεσμός το «Φεστιβάλ Κασσάνδρας» είναι και φέτος πανέτοιμος να σας υποδεχθεί και να χρωματίσει το καλοκαίρι σας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η πανδημία του covid-19 δεν πτόησε τον καταξιωμένο πλέον Φεστιβάλ  στο να υπάρξει και κατά το φετινό καλοκαίρι, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την ασφαλή παρακολούθηση των θεατρικών παραστάσεων και των συναυλιών.

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στη Διοίκηση της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κασσάνδρας που με έμπνευση, τόλμη, αποφασιστικότητα και πειθαρχία στους κανόνες προχώρησε στην οργάνωση του Φεστιβάλ και σας προσκαλώ όλους, να ανταμώσουμε στο πανέμορφο αμφιθέατρο μας στη Σίβηρη, για αξέχαστες πολιτιστικές εμπειρίες.

Σας υπόσχομαι ότι θα περάσετε υπέροχα μαζί μας!

Οι καλλιτέχνες μας είναι έτοιμοι να προσφέρουν τον καλύτερο τους εαυτό, στο γνωστό, καλλιτεχνικό τους σπίτι, που διοργανώνουμε με αγάπη και σεβασμό τόσο ως προς  στην Τέχνη όσο και προς όλους εσάς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ έχει ως εξής: