Skip to main content

Φυλακές Νιγρίτας:Νεαρή πήγε να περάσει σε επισκεπτήριο μικροποσότητες ναρκωτικών

Η νεαρή κοπέλα έγινε αντιληπτή κατά τη διάρκεια σωματικού ελέγχου καθώς βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στα ρούχα της 2 συσκευασίες ναρκωτικών ουσιών.

Μικροποσότητες ηρωίνης και ινδικής κάνναβης επιχείρησε να περάσει μία νεαρή κοπέλα κατά τη διάρκεια των προγραμματισμένων επισκεπτηρίων των κρατουμένων στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Νιγρίτας Σερρών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης, το περιστατικό σημειώθηκε χθες, Παρασκευή 16 Ιουλίου, στις 9.20 το πρωί. Η νεαρή ημεδαπή κοπέλα έγινε αντιληπτή κατά τη διάρκεια σωματικού ελέγχου καθώς βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στα ρούχα της, 2 συσκευασίες με ναρκωτικές ουσίες  όπου περιείχαν 0,6 γρ. ηρωίνη και 1.6 γρ ινδικής κάνναβης αντίστοιχα.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην συνάδελφο Εξωτερικό Φρουρό για την οξυδέρκεια και την παρατηρητικότητα της σχετικά με τον εντοπισμό των ναρκωτικών ουσιών, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την υπέρβαση των υπηρεσιακών εσκαμμένων όλων των υπαλλήλων του Τ.Ε.Φ.Κ.Κ. Νιγρίτας Σερρών που, λειτουργώντας επί μήνες με μοναδικό εφόδιο την εργασιακή ευσυνειδησία και ταλανιζόμενο από την έλλειψη ανθρωπίνου δυναμικού,  συνεχίζει να προσδίδει ένα υψηλό αίσθημα ασφάλειας προς όφελος του κοινωνικού συνόλου» σημειώνεται στην ανακοίνωση και προστίθεται: «Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης τονίζοντας τον πολυσχιδή και σημαίνοντα ρόλο της Υπηρεσίας μας στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας εντός και εκτός των τειχών των Καταστημάτων Κράτησης, καλεί για πολλοστή φορά την Πολιτική και Φυσική ηγεσία της να ενσκήψει στα χρονίζοντα προβλήματα της».