Skip to main content

Φιλανθρωπικός Αγώνας «Αντέχω για την Ελπίδα» στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρο

Ο πρώτος φιλανθρωπικός αγώνας «Αντέχω για την Ελπίδα» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου.

Φιλανθρωπικό αγώνα κολύμβησης με στόχο την ενίσχυση της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου και Αυτιστικού Ατόμου με Νοητική Αναπηρία «Ελπίδα» διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.) του δήμου Ωραιοκάστρου.

Ειδικότερα, διοργανώνει τον 1ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Αντοχής «Αντέχω για την Ελπίδα», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος». Η εκδήλωση αποτελεί μία προσπάθεια διάδοσης του πραγματικού αθλητικού ιδεώδους.

Οι συμμετέχοντες στον αγώνα θα κολυμπούν για 12 συνεχόμενες ώρες χωρίς την χρήση πτερυγίων ή άλλων βοηθητικών μέσων πλεύσης. Για κάθε μία ώρα κολύμβησης ο κάθε κολυμβητής θα επιτρέπεται να κάνει διάλειμμα 5 λεπτών εκτός πισίνας.
Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 9 το πρωί της Κυριακής. Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος» τουλάχιστον μία ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, στις 8 το πρωί.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες που έχουν λάβει μέρος σε αντίστοιχους αγώνες μαραθώνιας κολύμβησης. Ο αριθμός των συμμετοχών ορίζεται σε 24 κολυμβητές.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν συμπληρωμένη τη σχετική αίτηση που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου (oraiokastro.gr) καθώς και την υπεύθυνη δήλωση που επίσης είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου, ηλεκτρονικά στο email: kolymbhthrio2018@gmail.com

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον 1ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Αντοχής «Αντέχω για την Ελπίδα» μπορούν να υποβάλλουν αίτηση ως τις 18 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21.00.

Η ανάρτηση των ονομάτων των συμμετεχόντων θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου 2022 στο σελίδα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου «Άγγελος Βλαχόπουλος» στο Facebook και θα σταλεί και email στους κολυμβητές.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα όσοι επιθυμούν θα μπορούν να ενισχύσουν την Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ».

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 2310690793, 6980996427 και 6934652242.