Skip to main content

Φίλαθλος της Άρσεναλ ο Αντετοκούνμπο - Η υποδοχή των Λονδρέζων (video)

«Ο Γιάννης ξέρει τι είναι καλό! Καλώς ήρθες στην οικογένεια της Άρσεναλ, Γιάννη», έγραψε στα social media, η αγγλική ομάδα.

Την αγάπη του για την Άρσεναλ και τον θαυμασμό του προς το πρόσωπο του Τιερί Ανρί εξέφρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας από το Παρίσι όπου απόψε το βράδυ οι Μιλγουόκι Μπακς αντιμετωπίζουν τους Σάρλοτ Χόρνετς.

Συγκεκριμένα, ο «Greek Freak» εξήγησε πως το γεγονός πως ο πατέρας του, Τσαρλς, ήταν ποδοσφαιριστής τον έκανε να αγαπήσει το άθλημα ενώ παράλληλα παραδέχθηκε πως του αρέσει η Παρί Σεν Ζερμέν ειδικότερα από τη στιγμή που τη φανέλα της φόρεσε κατά το παρελθόν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο MVP του NBA:

«Συνήθιζα να παρακολουθώ πολύ ποδόσφαιρο, όταν μεγάλωνα. Ο πατέρας μου ήταν ποδοσφαιριστής, το ποδόσφαιρο ήταν η ζωή μας. Ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ στα 13, η αγαπημένη μου ομάδα ήταν η Άρσεναλ και ο Τιερί Ανρί ο αγαπημένος μου παίκτης. Είμαι φίλαθλος της Άρσεναλ, αλλά μου αρέσει η Παρί Σεν Ζερμέν. Μου άρεσε πολύ όταν ο Ζλάταν ήταν εδώ (στην Παρί). Αλλά ακόμη, βαθιά μέσα μου, είμαι φίλαθλος της Άρσεναλ».

Από τη μεριά τους, οι «κανονιέρηδες» υποδέχθηκαν με θέρμη τα όσα δήλωσε ο Έλληνας σταρ γράφοντας στα social media: «Ο Γιάννης ξέρει τι είναι καλό! Καλώς ήρθες στην οικογένεια της Άρσεναλ, Γιάννη».