Skip to main content

Φίλοι Μαρσέιγ στη Θεσσαλονίκη για επεισόδια: Καταδίκη της βίας από όπου και αν προέρχεται

«Ως πλειοψηφικό υγιές κομμάτι του οπαδικού κινήματος, καταδικάζουμε απερίφραστα την οπαδική βία», τονίζουν οι φίλοι της Μαρσέιγ στη Θεσσαλονίκη.

Καταδικάζει τη βία από όποιους και αν προέρχεται ο Σύλλογος Φίλων Θεσσαλονίκης της γαλλικής Μαρσέιγ που αντιμετωπίζει σήμερα στις 22:00 τον ΠΑΟΚ στο Βελοντρόμ της Μασσαλίας για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Διαβάστε ακόμη: Νέος γύρος επεισοδίων στη Μασσαλία με οπαδούς του ΠΑΟΚ και αστυνομικούς (vid)

«Θέλουμε να τονίσουμε οτι ουδέποτε ήταν ή θα είναι στην κουλτούρα της λέσχης μας η βία. Εμείς, ως πλειοψηφικό υγιές κομμάτι του οπαδικού κινήματος, καταδικάζουμε απερίφραστα την οπαδική βία από όποιους και αν προέρχεται», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση των του συλλόγου φίλων της Γαλλικής ομάδας.

Σύμφωνα με τους ίδιους η μάχη της κερκίδας κερδιζεται μόνο με τη φωνή και μόνο μέσα στο γήπεδο. «Έχουμε αγωνιστεί όλα τα χρόνια προκειμένου να καλλιεργούμε χαρακτήρες που αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο ως γιορτή και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε!», υπογραμμίζεται από τον ΣΦ Θεσσαλονίκης της Μαρσέιγ και τονίζεται ότι από πλευράς τους εύχονται το βράδυ να πραγματοποιηθεί ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος.