Skip to main content

Φιλί της ζωής από Κούρτιτς στον ΠΑΟΚ που γλύτωσε στο 95’ το κάζο από τη Λάρισα

Ο Γιασμίν Κούρτιτς με υπέροχη εκτέλεση φάουλ έσωσε από τα χειρότερα τον ΠΑΟΚ που έφυγε από το Αλκαζάρ με την ισοπαλία κόντρα στη Λάρισα.

Ένα γκολ του Κούρτιτς στις καθυστερήσεις (95') έσωσε τα προσχήματα για τον ΠΑΟΚ, που λίγο έλειψε να υποστεί ντροπιαστική ήττα από τη Λάρισα στο Αλκαζάρ στον πρώτο αγώνα για την φάση των «16» του Κυπέλλου.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου έδειξαν ότι δεν έχουν συνέλθει από την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται και μετά την επεισοδιακή ήττα από τον Άρη, γνώρισε νέα ταπείνωση από τους Θεσσαλούς, παρά το γεγονός ότι τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία.

Ο Αϊμέν Ταχάρ σε μια αντεπίθεση των βυσσινί κατάφερε να νικήσει στο 64’ τον Ζίφκοβιτς μετά από συνδυασμό των συμπαικτών του, κάνοντας το 1-0 που οι Λαρισαίοι θα κληθούν να υπερασπιστούν στον επαναληπτικό της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ σε όλο τον αγώνα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί την υπεροχή του, χάνοντας δύο  απίστευτες ευκαιρίες με τον Άκπομ στο 37’ όπου αστόχησε σε τετ α τετ με τον Σουλούκο και στο 55’ που και πάλι βρέθηκε απέναντι από τον κίπερ των Θεσσαλών και έστειλε την μπάλα άουτ.

Και ενώ τα φίδια έζωναν τους ασπρόμαυρους, ένα φάουλ που κερδήθηκε έξω από την περιοχή ήταν βούτυρο στο ψωμί του σπεσιαλίστα Κούρτιτς που με ονειρεμένη εκτέλεση νίκησε των Σουλούκο και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.