Skip to main content

Φοιτητές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο μαγείρεψαν για το Make-Α-Wish

Οι σπουδαστές Γαστρονομίας και Τουρισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο δημιούργησαν τρία ενδιαφέροντα μενού που ανήκουν στο Make-Α-Wish μενού.

Μια σειρά εκδηλώσεων με φιλανθρωπικό χαρακτήρα υπέρ του Make-Α-Wish (Kάνε-Μια-Ευχή Ελλάδoς) ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο & το Maiami Fish Restaurant.

Σε τρεις ξεχωριστές βραδιές, οι σπουδαστές Γαστρονομίας και Τουρισμού του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο με την επίβλεψη των Chef - καθηγητών τους, Κώστα Τρόντσιου, Αθανάσιου Κάλφα και Παναγιώτη Καραφουλίδη, δημιούργησαν τρία διαφορετικά και πολύ ενδιαφέροντα μενού στο πιο ατμοσφαιρικό Fish Restaurant της πόλης. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν την προτίμησή τους, δίνοντας αστέρια στο πιάτο του κάθε μενού που τους άρεσε περισσότερο, τα οποία αποτελούν πλέον το Make-Α-Wish(Kάνε-Μια-Ευχή Ελλάδoς).μενού στον κατάλογο του ΜΑΪΑΜΙ:

1st course
Involtini κολοκυθιού με μαρινάτο λαβράκι / Pesto κόκκινης καπνιστής πιπεριάς / κρέμα λεμόνι

2nd course
Ramen / noodles / αυγό/ nori

3rd course
Χοιρινή παντσέτα διπλοφουρνιστή/ποικιλία ρυζιών με αποξηραμένα φρούτα, μυρωδικά, κρέμα τρούφας/πουρές κυδώνι/ξινολάχανο με ξύδι φραμπούαζ/καρότα γλασέ

Την εκδήλωση στήριξαν με την παρουσία τους πολύς κόσμος αλλά και σημαντικές εταιρείες χορηγοί από το χώρο των τροφίμων, του κρασιού και των αποσταγμάτων. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι Acqua Panna, Artemis Mixer, Keleon, ZΕΩ, Ο Μικρός Καλλιεργητής, Green Cola, Atlantida, Κτήμα Γεροβασιλείου (Domaine Gerovassiliou), Κτήμα Βιβλία Χώρα, Οινοποιϊα Μπουτάρης, Dorodouli Distillery και Perbacco di Ιrene Τsanaktsidou.