Skip to main content

Φλιώνης: Τιμή η κλήση στην εθνική ομάδα - Επιβράβευση για τους κόπους μου

Ο 23χρονος πόιντ γκαρντ του Άρη κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για τους αγώνες -στο Σεράγεβο- απέναντι σε Λετονία και Βουλγαρία.

Την πρώτη συμμετοχή του στην εθνική Ανδρών ετοιμάζεται να γευτεί ο Δημήτρης Φλιώνης και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για το γεγονός. Ο 23χρονος πόιντ γκαρντ του Άρη κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για τους αγώνες -στο Σεράγεβο- απέναντι σε Λετονία (27/11) και Βουλγαρία (29/11), στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2022, μετά τον τραυματισμό του Βασίλη Τολιόπουλου, και εκφράστηκε για αυτό στην επίσημη σελίδα των Κιτρινόμαυρων στο διαδίκτυο.

«Είναι μεγάλη τιμή. Αποτελεί στόχο για κάθε αθλητή να είναι στις κλήσεις της εθνικής Ανδρών και είμαι πολύ χαρούμενος που επιτυγχάνεται. Θα ήθελα, όμως, να ευχηθώ περαστικά στον Βασίλη Τολιόπουλο, τη θέση του οποίου θα πάρω στην Εθνική και να επιστρέψει το συντομότερο στους αγωνιστικούς χώρους» ανέφερε αρχικά.

Κατέληξε ο αρχηγός του Άρη, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες, λέγοντας: «Είναι σίγουρα επιβράβευση για τους κόπους μου η κλήση στην εθνική. Η εξέλιξη αυτή, όμως, σου δίνει κίνητρο να προσπαθήσεις ακόμη περισσότερο και να δουλεύεις καθημερινά πιο εντατικά. Αυτό που θέλω είναι να παίζω καλά και να μπορώ να βοηθώ και την ομάδα μου, τον Άρη, να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες».