Skip to main content

Φονικό-Μακρινίτσα: Στους παππούδες με διαδικασίες εξπρές η επιμέλεια του παιδιού

Η γονική μέριμνα και η επιμέλεια του ανήλικου παιδιού ανατέθηκε προσωρινά -μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης- στη γιαγιά και τον παππού

Εκδόθηκε σήμερα, με εξπρές διαδικασίες η προσωρινή απόφαση για την αφαίρεση της επιμέλειας και άσκησης γονικής μέριμνας του 2,5 ετών Γιώργου Ρ. από τον πατέρα του, ο οποίος δολοφόνησε την 28χρονη σύζυγό του και τον αδερφό της στις 5 Απριλίου στη Μακρινίτσα Πηλίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το "TheNewspaper.gr" έπειτα από αίτηση που κατέθεσε η δικηγόρος της οικογένειας Ανθούλα Ανάσογλου, η γονική μέριμνα και η επιμέλεια του ανήλικου παιδιού ανατέθηκε προσωρινά -μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης- στη γιαγιά και τον παππού Αθανασία Μαργαριτέλη και Απόστολο Τσάπα.

Να θυμίσουμε πως το Σάββατο μίλησε στην ίδια ιστοσελίδα ο πατέρας των δύο θυμάτων δηλώνοντας ότι «εγώ στηρίζω τους άλλους, αλλά εμένα ποιος θα με στηρίξει; Δεν μπορούμε πια να ζήσουμε σε αυτό το σπίτι. Βλέπουμε παντού τα πτώματα των παιδιών μας» τονίζοντας ότι το 2,5 ετών αγοράκι της αδικοχαμένης Κωνσταντίνας το οποίο είχε αποκτήσει με τον φερόμενο ως δολοφόνο της δεν ξέρει ακόμα την αλήθεια.

«Δεν την έχουμε πει, έχουμε τη βοήθεια των ειδικών. Αυτό που του είπαμε είναι ότι η μαμά του και ο θείος του πήγαν σε μία δουλειά, έπαθαν κάτι κακό και δεν θα τους ξαναδούμε. Κάθε πρωί που ξυπνάει πηγαίνει στις φωτογραφίες της μαμάς του, τη χαϊδεύει και της μιλάει», είπε χαρακτηριστικά.