Skip to main content

Φονικό στην Ηλεία: Ισόβια στον 68χρονο δράστη

Ο 68χρονος σκότωσε τον 77χρονο και τραυμάτισε σοβαρά την σύζυγό του, ενώ είχε σκοπό να σκοτώσει και τον γιο του ζευγαριού.

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στην Αμαλιάδα αναβίωσαν οι τραγικές στιγμές του στυγερού εγκλήματος πριν από 15 μήνες στα Άσπρα Σπίτια Ηλείας.

Ο 68χρονος σκότωσε τον 77χρονο και τραυμάτισε σοβαρά την σύζυγό του, ενώ είχε σκοπό να σκοτώσει και τον γιο του ζευγαριού, ο οποίος γλίτωσε επειδή καθυστέρησε να πάει στο χωράφι για να συναντήσει τους γονείς του, όπως αναφέρει το patrisnews.

Στη διαδρομή, συνάντησε τον γιο του ζευγαριού, ο οποίος βλέποντας τον 68χρονο να οδηγεί το αυτοκίνητο του πατέρα του, υποψιάστηκε πως κάτι παράξενο συμβαίνει και προσπάθησε να τον σταματήσει.

Τότε ο 68χρονος άρχισε να πυροβολεί ξανά, προσπαθώντας παράλληλα να απομακρυνθεί.

Ο γιος κατάφερε να αποφύγει τα πυρά και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, όπου και συνέλαβαν τον 68χρονο, ο οποίος κρατούσε ακόμα το όπλο.

Καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη συν κάθειρξη 11 ετών για τα εγκλήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράνομης οπλοφορίας και της παράνομης οπλοχρησίας.