Skip to main content

Football night με Αγγλία - ΗΠΑ και πολλές εκπλήξεις στο κατάστημα ΟΠΑΠ στη Σταυρούπολη

Στη βραδιά μπάλας στο κατάστημα ΟΠΑΠ στη Σταυρούπολη, εκτός από το Πάμε Στοίχημα, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει και το ΟPAP Store App.

Football night με Αγγλία-ΗΠΑ και πολλές εκπλήξεις στο κατάστημα ΟΠΑΠ του Σάκη Γιαπουτζή στη Σταυρούπολη – Ραντεβού το βράδυ της Παρασκευής για μια ξεχωριστή εμπειρία διασκέδασης

Στα χρώματα της Αγγλίας και των ΗΠΑ θα ντυθεί αύριο το βράδυ το κατάστημα ΟΠΑΠ στην οδό Ναυάρχου Βότση 33, στη Σταυρούπολη, και θα υποδεχθεί τους ποδοσφαιρόφιλους σε μια ξεχωριστή football night για το Παγκόσμιο.

Όσοι βρεθείτε στο κατάστημα ΟΠΑΠ του Σάκη Γιαπουτζή, στη Σταυρούπολη, για να παρακολουθήσετε τον αγώνα Αγγλία-ΗΠΑ, θα συνδυάσετε την ποδοσφαιρική δράση με τη διασκέδαση. Θα παρακολουθήσετε το ματς σε γιγαντοοθόνη, θα δοκιμάσετε τις ποδοσφαιρικές ικανότητές σας στο Mundialito, θα ζήσετε μια μοναδική VR εμπειρία και θα απολαύσετε γευστικά σνακ από την Αγγλία και τις ΗΠΑ.

Επιπλέον, το Πάμε Στοίχημα θα δώσει την ευκαιρία σε έναν τυχερό να κερδίσει ένα μεγάλο δώρο, συμμετέχοντας σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στη διάρκεια της βραδιάς.

Η ποδοσφαιρική γιορτή θα αρχίσει στις 20:15.

OPAP Store App και MundoBall για ένα αυτοκίνητο και άλλα δώρα

Στη βραδιά μπάλας που θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα ΟΠΑΠ στη Σταυρούπολη, εκτός από το Πάμε Στοίχημα, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει και το ΟPAP Store App. Η συγκεκριμένη εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να παίζουν αυτόνομα όταν βρίσκονται εντός των καταστημάτων ΟΠΑΠ. Μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App, μπορούν να παίζουν και MundoΒall, το δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων από το Πάμε Στοίχημα προκειμένου να διεκδικήσουν ένα αυτοκίνητο και άλλα πλούσια δώρα.

Δείτε τη έγινε στη football night που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Χαλάνδρι: