Skip to main content

Εκτός λίστας Forbes η Κάιλι Τζένερ - Είπε ψέμματα για τον πλούτο της

Η Κάιλι Τζένερ είχε βγάλει εκατομμύρια από την εταιρεία της, Kylie Cosmetics, από την οποία αργότερα πούλησε μερίδιο 51% στην εταιρεία ομορφιάς Coty.

Αποκάλυψη που καίει την Κάιλι Τζένερ φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Forbes: δεν είναι πλέον δισεκατομμυριούχος και μάλιστα σε έγγραφα αύξησε τον πλούτο της, μεγεθύνοντας παράλληλα τα έσοδα της εταιρείας της.

Όπως αναφέρει το Forbes, οι Jenners παρείχαν στο μέσο φορολογικές δηλώσεις «που πιθανότατα είναι πλαστές». Ο πλούτος της κυμαίνεται κοντά στα 900 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την εκτίμηση του περιοδικού.

Το Business Insider απευθύνθηκε σε εκπρόσωπο της Κάιλι Τζένερ για να σχολιάσει το δημοσίευμα αλλά αρνήθηκε να προσχωρήσει σε κάποια δήλωση σχετικά με τις αποκαλύψεις του Forbes.

Η 22χρονη ριάλιτι σταρ και επιχειρηματίας ονομάστηκε από το Forbes ως «Η αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος» της χρονιάς.

Η Κάιλι Τζένερ είχε βγάλει εκατομμύρια από την εταιρεία της, Kylie Cosmetics, από την οποία αργότερα πούλησε μερίδιο 51% στην εταιρεία ομορφιάς Coty, σε μια συμφωνία που αποτίμησε την εταιρεία στα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια, μεταδίδει το protothema.gr.

Ωστόσο, το Forbes και οι Chase Peterson-Withorn και Madeline Berg ξεγύμνωσαν το ψέμα της Κάιλι Τζένερ. Οπως αναφέρουν σε εκτενές δημοσίευμα η Κάιλι Τζένερ και η μητέρα της, Κρις, «Είναι σαφές ότι το στρατόπεδο της Κάιλι είπε ψέματα», σημειώνει το Forbes.