Skip to main content

Φωτιά στις εγκαταστάσεις του Real στην Αθήνα - Εμπρησμό καταγγέλλει ο Χατζηνικολάου (vid)

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο σημείο έχουν εντοπιστεί και τρία γκαζάκια - «Έβαλαν φωτιά στον Real FM! Μας καίνε!», σημείωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Μαρούσι, στην Αθήνα, καθώς ξέσπασε φωτιά στο κτήριο που στεγάζονται ο ραδιοφωνικός σταθμός Realfm 97,8 και η εφημερίδα Real News.

Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 3:00 το πρωί στο κτήριο που στεγάζονται οι εγκαταστάσεις του Real FM και της Real News στη συμβολή της λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Παρνασσού στο Μαρούσι, ενώ μετά από περίπου δύο ώρες τέθηκε υπό έλεγχο.

Διαβάστε ακόμη: Εμπρηστική επίθεση στον Real FM: Επικοινωνία Μητσοτάκη και Τσίπρα με Χατζηνικολάου

Πληροφορίες που επικαλείται το newsit.gr αναφέρουν ότι σημειώθηκαν εκρήξεις και σύμφωνα με μαρτυρίες στο σημείο έχουν εντοπιστεί και τρία γκαζάκια.

Οι εστίες της φωτιάς, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ήταν δύο. Η μία ήταν σε εταιρεία πάνω από τις εγκαταστάσεις του Real, ενώ η δεύτερη έξω στη σκάλα στο ισόγειο όπου είχαν τοποθετηθεί τα γκαζάκια.

Το συμβάν σχολίασε με ανάρτησή του στα social media και ο Νίκος Χατζηνικολάου. «Έβαλαν φωτιά στον Real FM! Μας καίνε! Τρείς εκρήξεις και τώρα καιγόμαστε…», γράφει.

Διαβάστε επίσης: Δένδιας για επίθεση στον Real: Απειλεί την ελευθερία της έκφρασης στη χώρα μας

H κύρια αιτία της πυρκαγιάς ήταν στον 3ο όροφο όπου προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές, ενώ εργαζόμενη – μια ηχολήπτρια – που βρισκόταν στο κτήριο την κατέβασαν οι πυροσβέστες από το κλιμακοστάσιο και διακομίστηκε με αναπνευστικά προβλήματα σε νοσοκομείο, προκειμένου να της παρασχεθούν προληπτικά οι πρώτες βοήθειες.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

 Πηγή: newsit.gr