Skip to main content

Φωτίου: Ατυχές γεγονός η στάθμευση πάνω στον οδηγό όδευσης τυφλών

Ατυχές γεγονός χαρακτηρίζει η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου τη στάθμευση οχημάτων πάνω στον οδηγό όδευσης τυφλών.

Εξηγήσεις για τη στάθμευση οχημάτων κοινωνικών υπηρεσιών που την συνόδευαν στην επίσκεψή της στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης πάνω στον οδηγό όδευσης τυφλών έδωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου μετά τις αντιδράσεις που ακολούθησαν τη δημοσίευση της φωτογραφίας από τον δημοτικό σύμβουλο Αναστάσιο Τελίδη.

Διαβάστε εδώ: Θεσσαλονίκη: Οι συνοδοί της Φωτίου στάθμευσαν πάνω σε διάδρομο τυφλών

«Με λύπη μου, διαπιστώνω σήμερα από δημοσιεύματα ότι, κατά τη διάρκεια της χτεσινής συνάντησής μου με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, οχήματα κοινωνικών υπηρεσιών ήταν παρκαρισμένα πάνω σε οδηγό όδευσης τυφλών στον περιβάλλοντα χώρο του δημαρχιακού μεγάρου της Θεσσαλονίκης», δήλωσε

«Πρόκειται για ένα ατυχές γεγονός. Θέλω, όμως, να διευκρινίσω, για να αποφευχθούν ενδεχόμενες παρεξηγήσεις, πως δεν πρόκειται για οχήματα που χρησιμοποίησα για τις μετακινήσεις μου, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν αποκλειστικά με όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας», διευκρίνισε η κ. Φωτίου.