Skip to main content

Φράγμα Θέρμης: Αφιερωμένη στον Θεοδωράκη η συναυλία των αδελφών Τσαχουρίδη

Τη μουσική εκδήλωση με τίτλο «Η ψυχή μας, Εσείς!», η οποία ξεκινά στις 9 το βράδυ συνδιοργανώνουν ο δήμος Θέρμης και η ΔΕΠΠΑΘ

Αφιερωμένη στον Μίκη Θεοδωράκη ο οποίος έφυγε χθες Πέμπτη από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών είναι η αποψινή συναυλία με τους Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη στο Φράγμα της Θέρμης.

Τη μουσική εκδήλωση με τίτλο «Η ψυχή μας, Εσείς!», η οποία ξεκινά στις 9 το βράδυ  συνδιοργανώνουν ο δήμος Θέρμης και η ΔΕΠΠΑΘ με τον δήμο Πυλαίας Χορτιάτη και την ΚΕΠΑΠ.  στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Θέρμης Δρώμενα 2021». Η αυλαία της συναυλίας θα ανοίξει με αγαπημένα τραγούδια του μεγάλου έλληνα συνθέτη.

Ακολούθως οι βιρτουόζοι της ποντιακής λύρας, Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης θα ταξιδέψουν τους φίλους της ποιοτικής μουσικής στα πιο μελωδικά μονοπάτια της παράδοσης, με δημοτικούς, αλλά και πιο σύγχρονους ρυθμούς.

Στη συναυλία, η οποία θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με όλους τους υγειονομικούς περιορισμούς για την προστασία από την πανδημία, συμμετέχουν οι μουσικοί: Αντώνης Σαρακατσιάνος/πιάνο, Αθανάσιος Σωτηριάδης/πλήκτρα, Γεώργιος Σκηπητάρης/ καβάλ, κλαρίνο, Ιωάννης Πούλιος/λαούτο, κιθάρα, Γεώργιος Κορτσινίδης/ τύμπανα και Ιμπραήμ Ιμπραήμογλου/ κρουστά.

Στην ηχοληψία είναι οι: Ιωάννης Ιωαννίδης (FOH) και Κώστας Πατρίκας (stage) και στους Φωτισμούς ο Ιωάννης Δουλγερίδης.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 5 ευρώ και η πώληση τους γίνεται μέχρι τις 20:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης  .