Skip to main content

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Βίαζε την ανήλικη ανηψιά του επί 6 χρόνια

Αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων θεωρούν ότι είναι μια από τις πιο δύσκολες υποθέσεις που έχουν αντιμετωπίσει.

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του θείου της ζούσε επί χρόνια ένα ανήλικο κορίτσι στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θείος βίαζε το κορίτσι από την ηλικία των εννέα ετών έως τα δεκαπέντε της. Την επιμέλεια της ανήλικης είχε η γιαγιά της, καθώς οι γονείς της ήταν χωρισμένοι. Για ένα διάστημα το κορίτσι έμενε στο σπίτι του θείου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να την είχε «υπο την προστασία του».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, από το 2013 έως το 2019, στην περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη ο 50χρονος σήμερα θείος προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης.

Μετά από καταγγελία της 17χρονης σήμερα κοπέλας, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διενέργειας αστυνομικής έρευνας, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 50χρονου ημεδαπού.

Η σχηματισθείσα δικογραφία αφορά στα αδικήματα του βιασμού, κατάχρησης ανηλίκων όπου ο παθών δε συμπλήρωσε τα 12 έτη και γενετήσιων πράξεων με ανηλίκους όπου ο παθών δε συμπλήρωσε τα 12 έτη.

Η κοπέλα, πριν από ένα με ενάμιση χρόνο, μετακόμισε στο εξωτερικό, όπου εκεί μίλησε σε συγγενικό της πρόσωπο για όλα όσα έζησε. Έγινε καταγγελία στις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης και την υπόθεση άμεσα ανέλαβαν οι αστυνομικοί Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, οι οποίοι προχώρησαν στον σχηματισμό δικογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων θεωρούν ότι είναι μια από τις πιο δύσκολες υποθέσεις που έχουν αντιμετωπίσει.