Skip to main content

Φρίκη στην Ανδραβίδα: Το τρίτο παιδί της οικογένειας τους βρήκε όλους νεκρούς

Πρόκειται για το παιδί που η γυναίκα είχε αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της. Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές για το πολλαπλό έγκλημα.

Σοκ προκαλεί η είδηση για το άγριο έγκλημα στην Ανδραβίδα, όπου νεκροί βρέθηκαν ο πατέρας, η μητέρα και τα δύο από τα τρία παιδιά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το patrisnews, επικαλούμενο μαρτυρία γυναίκας, τους βρήκε το τρίτο παιδί της οικογένειας, ηλικίας περίπου 10 ετών. Το παιδί αυτό το είχε αποκτήσει η μητέρα με τον πρώην σύζυγό της.

Όπως μεταδίδει το τοπικό μέσο, τα δύο νεκρά παιδιά, ηλικίας ενός και δύο ετών, βρέθηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού με ενδείξεις ασφυξίας, ωστόσο δεν έχουν εξεταστεί ακόμα και αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή για το τι συνέβη.
Τι εξετάζουν οι Αρχές για το έγκλημα στην Ανδραβίδα

Αρχικά, υπήρχαν αναφορές ότι δράστης του εγκλήματος ήταν ο πατέρας, που έσφαξε τη γυναίκα και τα δύο παιδιά τους και αυτοκτόνησε στη συνέχεια.

Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο το έγκλημα να έχει διαπράξει ο πρώην σύζυγος της γυναίκας, σκοτώνοντας το ζευγάρι και τα δύο μικρά παιδιά που είχαν αποκτήσει.

Ο πατέρας και η μητέρα βρέθηκαν στην αυλή του σπιτιού

Στην αυλή του σπιτιού, σύμφωνα με το patrisnews, βρέθηκαν ο πατέρας και η μητέρα. Ο πατέρας φέρει μαχαιριά στον αυχένα, ενώ και οι δύο βρίσκονταν σε μία λίμνη αίματος. Εντός του σπιτιού βρέθηκε και ένας κάλυκας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πατέρας είχε καταγωγή από την Αλβανία και η μητέρα από τη Ρουμανία.

Το σπίτι της άτυχης οικογένειας, στο οποίο διέμεναν τα τελευταία δύο χρόνια, βρίσκεται πίσω από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου. Σημειώνεται πως στο σπίτι βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας.