Skip to main content

ΦΣΘ: Στο νόμιμο ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων θα διατίθενται τα self test

Η πλατφόρμα για τα self test θα είναι κλειστή από το Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου στις 20:00 έως και την Τετάρτη 5 Μαΐου στις 08:00, επισημαίνει ο Σύλλογος

Μόνο κατά το νόμιμο ωράριο των φαρμακείων -Δευτέρα και Τετάρτη 08:00-14:30 και Τρίτη-Πέμπτη και Παρασκευή 08:00 - 14:00 και 17:00 - 21:00 θα γίνεται πλέον η διανομή των self test, όπως αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, σε σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του.

Παράλληλα σε ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται ότι η πλατφόρμα με τους ΑΜΚΑ των πολιτών που δικαιούνται δωρεάν self test θα είναι κλειστή από το Μεγάλο Σάββατο 1 Μαΐου στις 20:00 έως και την Τετάρτη 5 Μαΐου στις 08:00, όπως και κάθε Σαββατοκύριακο έως το τέλος Μαΐου. Επίσης τα φαρμακεία δεν θα διαθέτουν self test στη διάρκεια των διανυκτερεύσεων.

Ο ΦΣΘ απευθύνει έκκληση στους πολίτες να σεβαστούν την απόφαση αυτή γλιτώνοντας το συνωστισμό και την ταλαιπωρία και συμβάλλοντας κι αυτοί στην ομαλή λειτουργία των φαρμακείων της πόλης μας, όπως καταλήγει σχετική ανακοίνωση.